Login/Registracija

U jednoj noći su mu OKONČALI KARIJERU: “Ako nisi sa njima onda si protiv njih“

Dugo se spekulisalo o tome zašto se pevač Slavko Banjac povukao iz javnog života u momentu kada je dostigao vrhunac svoje muzičke karijere, a nakon 23 godine odlučio da progovori o razlogu, na koji nije mogao da utiče.

– Takvi smo ljudi kakvi jesmo, i politika. Politika i tu stajem. Nešto su tražili od mene a ja nisam bio spreman na tu ponudu jer sam smatrao da ja samo treba da pevam. Ništa više od života nisam tražio, čak ni taj finansijski momenat- počeo je priču pevač u emisiji “Ekskluziv“.

Njegova dugogodišnja karijera i snovi srušeni su u jednom danu, a Slavko objašnjava zašto- Ako nisi sa njima onda si protiv njih. Sa njima nije bilo zezanja, ja to nisam znao. Ja sam odbio tu ponudu koja mi je stigla i moja priča u Srbiji bila je završena te noći. To što sam ja preživeo, pa i moja porodica, to ostavlja ozbiljnog traga.

Morao je da se skloni iz zemlje, a kao razlog tome mediji su navodi saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu- Bio sam u komi, bilo je jako ozbiljno a drug mi je poginuo. Ali odsustvo iz muzike nije bilo zbog toga. Mnogo sam patio– rekao je Slavko, koji je danas srećan što je ponovo tu i što stvara i zvodi nove pesme.

PROČITAJTE I:

DOBRI STARI SLAVKO BANJAC: Nova pesma sa tamburašima osvojiće vas na prvo slušanje (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac