Tužne vesti u domu pevača, slikom iz bolničke postelje rasplakao sve, fanovi mu pružaju podršku

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je Tuzne-vesti-u-domu-pevaca.jpg

Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, pevač Arif Galijaševič Bauk uvek je isticao koliko je ponosan na svoju porodicu, a sad je svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama saopštio tužne vesti i slikom iz bolničke postelje rasplakao sve.

Pevač je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa sestrom i majkom koja leži u bolničkoj postelji, a zatim slomljeno poručio da je ovaj svet zauvek napustila žena koja ga je rodila i koja mu je bila velika podrška.

-Prestalo je da kuca srce moje majke. Da joj dragi Alah podari dženet- napisao je neutešni pevač uz fotografiju koja je rasplakala njegove pratioce.

tuzne vesti u domu pevaca 1

Vest o gubitku Arifove majke zatekla je njegovu mnogobrojnu rodbinu i prijatelje koji mu sad putem društvenih mreža poručuju da bude jak, iako je bol velika.

Utehu u ovim teškim danima pružaju mu i nekadašnji saborci iz takmičenja, te mu u komentarima izjavljuju saučešće i daju reči podrške.

arif galijasevic

Podsetimo, Arif je tokom takmičenja u „Nikad nije kasno“ rasplakao gledaoce svojom životnom pričom i priznanjem da je 2011. godine izgubio sina.

Nakon porodične tragedije, Galijašević je izgubio želju da svira i peva i posvetio se porodičnom životu sve do samog prijavljivanja za takmičenje veterana, u kojem je ponovo uzeo mikrofon u ruke.

U razgovoru za naš portal, Arif je tada otkrio da je svojim učešćem u šouu veterana ponovo svojoj porodici vratio osmeh na lice i da zahvaljujući muzici danas živi drugi život.

BONUS VIDEO: Potresna životna ispovest Dejana Draškovića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. A.