TUGA U DOMU PEVAČA, reči utehe stižu sa svih strana: „BOLI, ode moj idol, moja podrška“

hame nalic

Muhamed Hame Nalić, nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“ i poznati tuzlanski pevač, putem društvenih mreža saopštio je da je iznenada preminuo najdraži član njegove porodice, ujak Nedžad Sarajlić (71).

-Ode moj idol,moja velika podrška,vetar u leđa….Počivaju u miru, dobri moj dajdža – napisao je slomljeno pevač u opisu fotografije sa ujakom, nakon čega su reči utehe njegovih prijatelja i fanova počele da se nižu.

„Ne mogu da verujem, odlaze nam čaršijske legende, jedna po jedna. Neka je večni rahmet i huzur njegovoj plemenitoj duši, a tebi, porodici i rodbini, sabur beskrajni“, napisala je jedna od pevačevih prijateljica na Fejsbuku.

324893926 527695362660554 4138861648670291308 n

Ekipa Grandovog portala kontaktirala je pevača, ali je uspeo da izusti samo da mu je u ovom trenutku jako teško i da ne može da se pomiri sa činjenicom da svog omiljenog člana porodice više neće videti.

-Moj ujak, mnogo sam ga voleo. Baš boli – rekao je kratko Hame i dodao da će dženaza klanjati u četvrtak, 12. januara, dok će njegov ujak biti sahranjen na gradskom groblju Trnovac u Tuzli.

Podsetimo, i sam Hame je pre godinu dana bio bitku za život, kada je hitno hospitalizovan usled začepljenja presađenog krvog suda. Pevač se tada našao na ispitivanju usled pogoršanja zdravstvenog stanja. 

-Moram na koronarografiju. Bio sam na CT skeneru, pa ne valja nalaz, začepili se bajpasi, ali biće dobro – izjavio je tada Hame koji ni u najtežim trenucima nije izgubio volju i snagu. Samo mesec dana nakon hospitalizacije pevač je proslavio 53. rođendan u bolnici.

-Moram pomenuti da ovaj i sledeće rođendane slavim zahvaljujući doktorima Medini, Mustafi, Mugdimu i svim zaposlenim kardiovaskularnog i invazivnog odelenja, njihovom neverovatnom negom, velikom podrškom moje porodice, i naravno vas. Hvala vam za još jedan život – izjavio je pevač, što je naišlo na oduševljenje njegovih fanova koji su mu poruči da im je drago što se opravio i poželeli mu još mnogo srećnih i raspevanih godina. 

hame

NE PROPUSTITE

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić