Login/Registracija

TUGA DO NEBA: Preminuo takmičar NIKAD NIJE KASNO

Dragan Milojević Japanac, advokat, pevač, bajker i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, preminuo je u 62. godini od posledica korona virusa. 


Vest o iznenadnoj smrti saopštila je njegova porodica putem društvenih mreža, što je šokiralo mnoge njegove kolege iz takmičenja. 

– Upravo sam saznala tužnu vest, jako mi je žao. Ovo je veliki gubitak za sve nas koji smo ga poznavali i koji smo voleli da slušamo njegovu muziku. Saučešće njegovoj porodici i prijateljima, pamtićemo ga kao veselog i nasmejanog pevača, entuzijastu i advokata – rekla je Zorica Akerman za Grand. Online. Milojević je rođen 1959. godine u Ćupriji. Nadimak Japanac dobio je zbog specifičnog fizičkog izgleda, kosih očiju i oštre kose. 

Ljubav i talenat ka pevanju pokazao je još u osnovnoj školi, ali je pravi početat bavljenja pevanjem počeo onog trenutka kada je sreo Danilušku Daču Danilovića.  Sa njim se bavio isključivo ruskom muzikom,a zajedno su snimili i jedan album. 

Završio je Pravni fakultet i do kraja života bavim se advokaturom u privrednom kriminalu.

Kako ga je uvek privlačila duhovna muzika, pod „stare“ dane upisao je postdiplomske studije na Bogosloviji ali ga u školovanjuu zaustavilo bombardovanje 1999.godine.

Pored muzike, bio je strastveni zaljubljenik u motore, a sa svojim ljubimcem Suziki Intruderom obišao je celu Azurnu obalu, Portugal, Gruziju, Jermeniju, Azerbejdžan i Tursku.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić