Login/Registracija

Troje slavilo prolazak u polufinale, a troje čeka sud publike

Svi smo sa nestrpljenjem čekali da nam Dragana Katić i Žika Jakšić požele dobrodošlicu u nastavak serijala „Nikad nije kasno“, a ove nedelje konačno smo videli dobropoznatu ekipu na okupu. U četvrtom krugu pojačanje u žiriju Saši Miloševiču Maretu bili su Ekstra Nena i Ivan Milinković, a zvezde „Granda“, Stefan Petrušić, Mirjana Aleksić i Sloba Đurković bili su pojačanje starijim takmičarima u revijalnom delu.

Dobra energija, odlična zabava i sjajna uigrana ekipa koja se uželela dobrih nastupa takmičara, kvalitetnog repertoara i životnih priča obeležili su nastavak popularnog serijala.

Šest pevača iskoristilo je sve svoje adute kako bi zablistali u polufinalu, a čast da otvori veče pripala je Dejanu Ćosiću Džozefu zajedno sa tvorcem šoua veterana (VIŠE O TOME OVDE).Da emisija menja živote takmičara pokazala je Dragana Gorunović koja je iskrenim priznanjem oduševila sve u studiju i dokazala da zaista nikad nije kasno za ljubav.  

Životne mudrosti i optimizam 73-godišnjeg Emira Gosta kupili su publiku za sva vremena, a na njegov šarm ni Ekstra Nena nije ostala ravnodušna OVDE.

„Vi ste čista energija, želim vam mnogo dobro zdravlje“, odmah mu je poručila pevačica i konstatovala da je Jakšić mnogima promenio život i dao energije i hrabrosti da iz anonimnosti dođu ovde i postanu poznati.

A poznata je i Aida Tuzlančić i to van granica našeg regiona, čime se pohvalila u emisiji. Ona je ispričala kako Austrijanci prate ovaj talent šou i sveg srca navijaju za svoju koleginicu i državljanku i da iako ne razumeju reči naše muzike, prepoznaju emociju!

Granice za muziku ne postoje, kao ni za prijatelje i to nam je dokazao Dragan Marković koji je zbog takmičenja doleteo čak iz Vankuvera i nakon nekoliko godina na velikoj sceni sreo svog dobrog prijatelja. Njihov susret bio je iznenađenje za obojicu, a o kome se radi, saznajte OVDE!

Pravu emociju doneo nam je Safet Begović i njegovo izvođenje sevdalinke „Tebi majko misli lete“ koja je raznežila sve u studiju. Njegova životna priča dirnula je i Ekstra Nenu, pa mu je poželela da konačno pronađe smisao života i da nikad ne prestaje da govori ljudima koliko ih voli, pa makar i pesmom OVDE!

Iako su svi takmičari bili maestralni i na neki način posebni sa svojim životnim pričama i repertoarom, neko od njih je morao da prođe direktno u polufinale, a neko da sačeka sud publike. 

Žiriju nije bilo lako da donese odluku ko treba da ide dalje, ali je na kraju odlučio. Emir Gosto Šora, Safet Begović i Dejan Ćosić Džozef plasirali su se direktno u polufinale, dok je preostala trojka prepuštena sudu publike. 

U narednih 48 sati publika ima priliku da Draganu Gorunović, Dragana Markovića ili Aidu Tuzlančić pridruži polufinalistima, a glasanje se, kao što ste i navikli, odvija na našem sajtu OVDE!

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić