Login/Registracija

“ To je pogrešno protumačeno“: Prva izjava Ksenije Knežević nakon RASPADA grupe Hurricane

Grupa Hurricane nedavno je, po završetku petogodišnjeg ugovora, prestala da postoji, a na mestu tri pevačice, koje su za ovo vreme ostvarile veliku popularnost – Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, dolaze „njihove naslednice“.

Ono što je poznato, je da je Sanja Vučić prva na Instagramu objavila da kreće u solo karijeru, a ubrzo nakon toga izdala je i pesmu, te objavila datume predstojećih zakazanih nastupa. Ivana Nikolić takođe je sa publikom podelila detalje o daljim nastupima, međutim, svi su se zapitali šta je sa Ksenijom Knežević, jer se jedino ona nije oglasila o daljim koracima i planovima, a ona se povodom toga sada i oglasila.

– Dobro sam i trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat, tako da, ubrzo ćete me i čuti i videti – rekla je za 24sedam.

U medijima su se nakon prekida saradnje pevačica, pojavile insinuacije da one nisu u dobrim odnosima. Posebno se to govorilo za Ivanu, u odnosu sa Sanjom i Ksenijom, jer su njih dve viđene kako nastupaju bez Nikolićeve. Ksenija se sada osvrnula i na to, negodujući bilo kakvu netrpeljivost.

– Kao što smo nebrojeno puta do sada izjavljivale, ugovor nam je istekao, a ne naše prijateljstvo i eventualna saradnja. I dalje smo u kontaktu, tako da zle krvi među nama apsolutno nema – kaže Ksenija i osvrće se na zajednički nastup sa Vučićevom o kom bruji Tviter.

– To je pogrešno protumačeno, mi samo nastupamo na istoj manifestaciji, ali svaka pod svojim imenom i sa svojom novom pesmom.

Ksenija je prokomentarisala i da li joj se dopada nova pesma Sanje Vučić – „Omađijan“, kao i da li u budućnosti između njih dve može doći do saradnje, s obzirom da je Sanja i autor.

– Sanjina pesma je odlična, spot takođe, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Saradnja će se sigurno dogoditi, ali ne u formi zajedničkog nastupa – zaključuje pevačica.

Pročitajte još:

SVAKA KRENULA SVOJIM PUTEM: Otkrivamo gde su i šta rade bivše URAGANKE (FOTO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković