Login/Registracija

TEŽAK POČETAK ZA VETERANE: Trema i strah učinili svoje (VIDEO)

Ekipa  „Nikad nije kasno“ nastavlja dalje punom parom, a sinoć je emitovana druga po redu emisija osme sezone muzičkog takmičenja pevača veterana.

Neprevaziđenom tandemu, Dragani Katić i Žiki Jakšiću ovog vikenda društvo je pravio stalni član žirija Saša Milošević Mare, glumica Jovana Jelovac Cavnić i pevač Uroš Živković.


Na samom početku je Uroš oduševio sve u studiju i kraj malih ekrana maestralnim izvođenjem pesme Tonija Cetinjskog „Od milijun žena“, a onda su zapevali naši kandidati.

Publici se predstavilo šest veterana, tri prelepe dame i tri sjajna momka koji su svojim pevanjem oduševili, puliku, žiri i gledaoce.

Dok je za neke ovo bila bistava noć, pojedine je trema omela da pokažu sve što znaju.


Sinoć je bilo savršeno veče za sve ljubitelje dobre muzike budući da su se smenjivali razni žanrovi, pa smo imali prilike da čujemo sve od mađarskih tradicionalnih pesama, do stranih evergrin hitova.

I kao što biva, usledio je izrazito težak zadatak za žiri koji je nakon dužeg većanja doneo odluku da ćemo u narednom krugu gledati Svetlanu Cecu Bulatović, Branislava Bandu i Zorana Cvetkovića Zofa.


Kao što pravila nalažu na red je došlo i glasanje publike kojoj se ove subote najviše dopala šarmantra plavuša iz Vrbasa Žužana Varga, poznatija pod nadimkom „Žuža bez muža“.

Na žalost, manje sreće imali su Hadija Zubanović Buca i Saša Pešić ali koji još uvek imaju šansu za nastavak takmičenja i to na našem Facebook glasanju OVDE, koje zatvaramo u ponedeljak u ponoć.

Sudeći po početku osme sezone biće ovo još jedna godina za pamćenje!


Ako ste propustili emisiju od sinić možete je pogledati na linku ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković