Login/Registracija

Tanja Savić o UDAJI i Drašku Stanivukoviću: „Tri puta merim i dva puta sečem, oprezna sam“

Pevačica Tanja Savić priznaje da bi volela da nađe srodnu dušu, ali ističe da nije razmišljala da li bi se ponovo udala iako je nedavno podgrejala priče na tu temu kada se na snimanju novog spota pojavila u venčanici.

– Po prirodi sam nežna osoba, nisam razmišljala o tome da li bih se udala. Na papiru sigurno ne bih, ali bih volela da nađem srodnu dušu. Ljudsko sam biće i to je prirodna stvar, maštam o tome i dalje. Nisu mi se snovi ugasili po tom pitanju – rekla je Tanja i otkrila da li ima simpatiju.


– Nisam zaljubljena i nemam simpatiju. To je nekada davno bilo, dok sam još bila klinka. Sada je već drugačije, gledam na te stvari drugim očima. Ko se jednom opeče na toplo, taj u hladno duva. Tri puta merim i dva puta sečem, oprezna sam. Ima vremena za sve, pa i za ljubav –  izjavila je Savićeva i napomenula da su joj prioritet deca i da se više ne osvrće na bivšeg muža Dušana Jovančevića.

– Sada su mi prioriteti deca i neke druge stvari. Posao moj je takođe tu, ispunjena sam i srećna. Mislim da bi me ljubav samo poremetila u tom emotivnom smislu. Funkcionišem dobro za sada i niko mi nije potreban – ispričala je pevačica za „Blic“ koja je nedavno ispozirala u venčanici i označila da se nalazi u Banjaluci, pa u opis stavila: „Dan venčanja“, te dodala i emotikone prstena i srca.


To je podiglo buru u javnosti jer se dugo pisalo o njenoj romansi sa Draškom Stanivukovićem, gradonačelnikom Banjaluke.

– Svi me zezaju za Draška Stanivukovića, želela sam da se našalim i da tagujem Banjaluku, jer mi je to bilo smešno i simpatično. Ta ideja mi se dopala, ne volim da mi je dosadno u životu, i volim da se dešava nešto oko mene. Venčanicu sam obukla za snimanje spota pesme – objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić