Login/Registracija

TAKO SE PJEVA U BOSNI Predsednik takmičara opravdao titulu i doveo atmosferu do usijanja (FOTO)

U drugom krugu „Nikad nije kasno“  predsatavio se Amir Musa koji je po zanimanju elektrotehničar i u prvom krugu je dobio nadimak Elektro Musa. On trenutno radi kao kontrolor tehničkih vozila u Brezi, a priznao je da je došlo vreme da konačno bude prvi OVDE. U prvom krugu ga je Žika Jakšić proglasio predsednikom svih učesnika i tada je izjavio da se nada da nikog neće izneveriti. 

On se predstavio pesmom „Ima jedna krčma u planini“ Nedeljka Bilkića, a pre toga je preneo pozdrave celoj ekipi iz rodnog Vareša. Žika je po završetku nastupa izašao na scenu i poklonio mu flašu vina. 

„Zbog Mare evo vina rujna“, rekao je Žika. Dragana je primetila da Musa za razliku od ostalih kandidata uopšte nije imao tremu i rekla „on kao da je rođen ovde“. 

„Puče studio, odlete sve… Nisu džabe rekli tako se pjeva u Bosni“, rekao je Slavko Banjac. 

„Samo tako nastavi“, rekao je Mare, a tako je i bilo jer je odmah zatim zapevao sa podrškom. Žika ih je pre toga predstavio, a oni su nekad sa Musom išli na radne akcije. Baki i Velid su se pridružili Musi na sceni i otpevali numeru „Snijeg pade na behar na voće“. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić