Login/Registracija

TAKMIČENJE MU VEĆ PROMENILO ŽIVOT: „Do juče prođu pored mene ni ne jave se“ (VIDEO)

Pozitivan i raspevan Zoran Živanović Rođa još u prvom krugu takmičenja osvojio je srca publike svojom harizmom.


Već posle prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni stekao je veliku popularnost, te ne krije da ga mnogi ljudi na ulici prepoznaju, ali da mu se javljaju i stari poznanici.

– Kažu pa jel to moguće, čak i ko mi se nikada nije javio sad se javlja. Recimo do juče prođu pored mene ni ne vide me, a sad je to drugačije- rekao je takmičar.


Veliku podršku tokom takmičenja pružila mu je njegova porodica, a najviše ćerka koja je pristala da nastupa sa njim iako se muzikom nikada nije bavila.

– Celog mog života tata je meni podrška i prezadovoljna sam zbog toga što sam ja sad njemu mogla da uzvratim. On je meni i mojoj sestri ceo žiot tu za sve i sada sam mu se na neki način odužila ako to može tako da se kaže- rekla je ponosna ćerka, koja je sa ocem urkstila glas na Grandovoj sceni i razgalila mnoga srca.


Zanimalo nas je i kako su tekle njihove pripreme za nastup, da li je bilo treme i neslaganja s obzirom da nikada do sad nisu imali prilike da zapevaju zajedno.

– Ja sam nju sad prvi put čuo da peva, nismo ni probali, ni vežbali. Pitao sam se kako će to izgledati jer ona nikad nije nastupala, ali smo odlučili da sve bude spontano, samo mi je rekla „Ma snaćićemo se, gde ideš ti ja idem za tobom“- ispričao nam je Rođa.

Ceo intervju sa Rođom možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: J. Jović