Takmičarka PRIZNALA da je mama OVOG popularnog repera: „Ponosna sam na njegove milionske preglede“ (VIDEO)

Harizmatična takmičarka popularnog šoua „Nikad nije kasno“, Slađana Lacku Spirovski već nakon prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni privukla je veliku pažnju javnosti, a sada je za portal Grand Online priznala koliko joj se život poslednjih meseci zaista promenio.

– Kao prvo ja sam postala mnogo popularnija, naravno, čak i oni ljudi koji su nekada mislili da nemam pojma da pevam me sada hvale i počeli su malo više da me poštuju. Ipak, ima jedna druga stvar koja mene više raduje, posebno kao majku, a to je da je moj sin u međuvremenu postao izuzetno popularan. Bavi se trep- folk muzikom i izdao je neke dve, tri pesme koje su otišle strašno daleko. Ima po osam-devet miliona pregleda na Jutjubu. Postao je jako popularan i radio je sa „Crnim Cerakom“ i na to sam posebno ponosna- ističe Slađana.

b652eee0238f55501794e7f88c77e2cc86f44d40

S obzirom na enormnu popularnost koju je za veoma kratko vreme stekao mladi Lacku, zanimalo nas je i da li bi se Slađana oprobala u njegovom žanru, koji je izuzetno popularan među mladima.

– U principu on planira da izbaci jednu pesmu sa nekim narodnjakom, mada ja ne verujem da je baš mene planirao za to, ali zašto da ne, ja bih svakako volela. Ima on jednu pesmu koja se zove „Sangria“ i terao me je da otpevam to, pošto ima on svoj studio za snimanje u sobi, i stvarno nije zvučalo loše. Čak je i njemu bilo zanimljivo kako sam ja to izvela, budući da sam narodnjak- otkrila nam je takmičarka.

0a571a707875f8e8f6c65421cdf5ea996855d222

Iako se pevanjem bavi dugi niz godina, ne krije da je u emisiji „Nikad nije kasno“ prikazale sebe u totalno drugačijem svetlu od onoga na koji su drugi navikli, te je i samu sebe poprilično iznenadila.

– Nisu gledali na mene kao na nekoga ko ume ovako lepo da se obuče i ponaša, jer ja ipak u kafani malo drugačije nastupam. Jedno je kafana, a drugo je televizija i scena, tako da je retko ko imao priliku da me vidi baš ovako tip top sređenu. Kada me prati Aca Sofronijević ja moram dobro da pevam, ne može drugačije (smeh)- našalila se Slađa, a potom nam otkrila malu tajnu njenih prijateljica.

6ae8602a39ee8b1e607a80b4c2112c72e385ecea

– Najviše me prijateljice pitaju kakav je Mare, sve su ženske u njega zaljubljene, a onih 40 posto koje nisu zaljubljene u Mareta, one su u Žiku- ispričala je za naš portal.

Šta nam je još otkrila Slađana obavezno pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović/ S. Čumić