Login/Registracija

Takmičarka postavila OPTIČKU VARKU, Žika u ŠOKU: „O čemu se ovde radi?“

Mirsadi Mekić (59) iz Busovače pošlo je za rukom da zbuni i one za koje bi mnogi rekli da za to nema šanse. Tako je svojim stajlingom šokirala, pa zbunila autora šoua „Nikad nije kasno“ Žiku Jakšića, koji je pred milionskim auditorijumom priznao da je bio zatečen njenom odevnom kombinacijom koja je stvorila optičku varku. 

– Mirsada, malo pre kad si krenula ka sceni, a ja ne vidim dobro, ovde je malo mračno, učini mi se da nemaš te pantalone. Rek’o ‘Vidi al’ seva noga, šta li je Mirsadi, o čemu se ovde radi? – rekao je Žika, ali je brzo shvatio da umesto golih nogu video pantalone u boji kože. 

– To je da se zavara malo – odgovorila je takmičarka, što je nasmejalo sve u studiju.

Žika je istakao da voli da se šali, te da mu gledaoci ne zameraju, a ono što je posebno primetio jeste da su se mnogi takmičari podmladili, što je Mirsada i potvrdila. 

– Ja sam se u takmičenju preporodila –rekla je Mirsada, a Žika dodao da ova emisija podmlađuje, čak i Mare, Dragana i Žika izgledaju mlađe nego pre sedam godina kada su počeli sa takmičenjem.

– Mislim da je to zbog toga što odavde šaljemo lepu emociju, eliksir mladosti – dodao je Jakšić.

U svojstvenom maniru Mirsada je u polufinalu izvela pesmu „Omer beže na kuli sevdaše“, a gromoglasan aplauz publike govorio je da je na pravom putu ka finalu.

– Tako se pjeva u Bosni – konstatovao je oduševljeno Mile Kitić i nastavio: 

– Ovako se sevdah pjeva, nema tu ni oduzimanja, ni davanja. Svaka čast!

Biljana Marković takođe je bila oduševljena njenom nastup koji nije želela da komentraiše, smatrajući da je publika gromoglasnim aplauzom sve rekla. 

– Velika je čast sedeti u žiriju preko puta Vas – poentirao je Saša Milošević Mare na kraju Mirsadinog nastupa. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić