Login/Registracija

Takmičara jedna NEOSTVARENA ŽELJA vezuje baš za OVU PEVAČICU (VIDEO)

Osim što je pobrao simpatije publike, čiji je bio favorit za prolazak u naredni krug, Dušan Joksimović svakodnevno dobija pregršt pozitivnih kritika od svojih prijatelja i poznanika.

– U svakom slučaju dobijam pozitivne komenatare. Stekao sam i dosta novih prijatelja, mada većinom su tu i oni stari i neke koje godinama nisam ni video su se aktivirali, ima poziva iz Australije, iz Kanade- rekao je Dušan.


Iako neskromno priznaje da mu prija popularnost koju je stekao, što se tiče samog takmičenja i svog plasmana nema velika očekivanja.

– Ne očekujem nešto mnogo s obzirom da se ja bavim muzikom. Ja sam učesnik finalista „Raspevane jeseni“ davnih godina. To je bilo takmičenje, kao što su sad „Zvezde Granda“, to je vrhunsko takmičenje bilo, nastupao sam sa celom estradom i tada je publika glasala. Bio sam amater koji ima svoju kompoziciju i publika mi je dodelila drugo mesto- otkrio je veteran.


Oduvek je želeo da ima brojnu i srećnu porodicu, pa možemo reći da je na tom planu i više nego ispunjen čovek budući da ima četvoro dece koja su mu velika podrška kako u životu, tako i u samom takmičenju.


Talenat su nasledili na oca, a Dušan se trudi da svoj znanje i iskustvo u muzičkim vodama prenese na svoje naslednike.

– Usmeravam decu na muziku ali da budu na nekom višem nivou nego što sam ja, ali naravno ako meni stigne neka pristojna ponuda prihvatio bih, zašto da ne- priznao je takmičar i dodao da ima mnogo pevača koji su mu uzori i čiji rad izuzetno poštuje, ali ipak jednu pevačicu bi posebno izdvojio.


– Spisak pevača sa kojima bih voleo da imam duet je veliki, ali najpre bih odabrao Snežu Đurišić, voleo bih duet sa njom- iskren je bio Joksimović.

Ceo intervju sa Dušanom možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Eli/ Luka,
Autor: J. Jović