Login/Registracija

Takmičar sam sebi postavio ZAMKU: „To je veliki izazov za pevače“

Veče emocija i najlepšeg muzičkog takmičenja ove nedelje otvorio je Dubravko Biondić Duba (45) rodom iz Virovitice, sa adresom u Nemačkoj. 

Nekadašnji kamiondžija pojavljivanjem u takmičenju ostvario je mladalačku želju da peva na velikoj sceni, a s obzirom da je emotivac, nema sumnje da je svaki svoj nastup u „Nikad nije kasno“ emotivno i doživeo. 

– Ja sam preosećajan, kad počne dnevnik, ja se rasplačem– priznao je svojevremeno takmičar i otkrio da mu se zahvaljujući Žikinom šouu život promenio.

Osim prepoznavanja na ulici,popularnosti i na društvenim mrežama, takmičar je kroz šalu priznao i da mu je cena nastupa skočila.

U petom krugu pred sebe stavio je veliki izazov i predstavio pesmom „Snovi od stakla“ Nedeljka Bajića Baje. 

Na pitanje Dragane Katić da li je zadovoljan, takmičar je odgovorio relativno, što je zbunilo žiri. 

– Pa zašto relativno? Dubravko, ti si pronašao zapravo pravi recept za svoj glas, tebi ovo (prim.aut. pesme Nedeljka Bajića) izuzetno leži. Po meni, ti si to sasvim korektno doneo- istakla je Neda Ukraden, dok je Šerif Konjević takođe pohvalio njegovu interpretaciju. 

– Imaš prelep glas i možda je malo i pesma teška, Baja je ipak pevačina,k ali ti si to na svoj način doneo i meni se to dopalo – dodao je Konjević, dok Saša Milošević Mare objasnio zašto su Bajine pesme „koska za pevače“.  

– Uvek te pevljive pesme nose zamke sa sobom. Žika za takve pesme dobro kaže da se u studiju lako pevaju, ali je to izazov za pevanje uživo. Možda to nije najzahtevnija pesma u smislu raspona, ali je u smislu donešenja uživo zapravo ozbiljan zahvat. Čestitam i tebi i orkestru, ja sam uživao – istakao je premijer.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić