Login/Registracija

TAKMIČAR PODELIO SREĆNE VESTI: „Žika je vidovit, ostvarilo mi se“

Slobodan Veljković Cobi od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni ne krije da mu je do takmičenja veoma stalo, te da mu je cilj da ostvari što bolji plasman.

Publika je već imala priliku da se uveri da mu mesto i jeste u ovom muzičkom šouu budući da poseduje fantastičan glas.

– Moram da vam kažem da je Žika vidovit! U prošloj emisiji mi je rekao „Imaš dva sina iz prvoig braka i dva iz drugog“, ali ga niko nije ispravio, ja zapravo imam tri sina. Ali nakon prošle emisije moja supruga je bila kod doktora i stvarno evo čekamo četvrto dete. Žiko mnogo ti hvala- rekao je takmičar čim je stao na binu i iznenadio sve.

Usledio je aplauz, a Žika nije skidao osmeh sa lica kada je čuo ove predivne vesti. Međutim njegove vidovite sposobnosti potvrdila je i večerašnja članica žirija Danica krstić.

– Žiko poslednji put kada smo se videli ti si meni isplanirao celu svadbu i evo ga prsten, verena sam!- rekla je pevačica kroz smeh, a Žika je ostao u šoku.

– Videćete do kraja sezone šta će sve da bude. Sve ću da poudajem i oženim. I Andreani sam rekao da ću da joj budem kum na svadbi- obećao je Jakšić.

Cobi je zapevao predivnu pesmu „Volim te ludo znaj“ koju je posvetio svojoj ljubavi Marini koja mu je bila velika podrška tokom večerašnjeg nastupa.

– Mislim da ste vi jedan srećan čovek koji voli život, tako i pevate, a tako se i i ponašate- rekla je Andreana, a Slobodanov odgovor je slatko nasmejao.

– Od takvih mega zvezda mi je ogroman kompliment- iskren je bio takmičar.

U revijalnom delu Cobi je zapevao sa svojim sinom, a posebnu emociju izazvalo je kada im se pridružio i najmlađi sin od pet godina, koji je definitivno ukrao šou.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović