Login/Registracija

Takmičar dobio PITANJE OD MILION DOLARA, pa ZAKUCAO PESMOM: „Povlačimo reč“

Novo lice osme sezone popularnog šoua „Nikad nije kasno“ je Edvin Husarić poznat kao Edo (50) koji dolazi iz Srebrenika.

– Ja sam čovek vedrog duha, gledam na stvari pozitivno, a godine i ne brojim- istakao je takmičar već nakon prvog pojavljivanja.

Od najranijeg detinjstva voleo je da peva, ali ono što mu je falilo je samopouzdanje budući da nije smatrao da je sjajan vokal.

Iako je studirao elektrotehniku, ljubav prema muzici je prevagnula i Edvin je izabrao svoj put.

Ipak, danas je najsrećniji čovek koji je uprkos muzici i svemu što njegova profesija nosi uspeo da sačuva brak koji je krunisan dolaskom dve ćerke.

Odmah po izlasku na scenu potvrdio je da je prepoznatljiv po svom humoru i odmah uspeo da nasmeje sve u studiju.

– Kod nas u Bosni su konvertibilne marke, a ja godine računam u evrima, pa mu to dođe nekih 25, ali da se godine ne bi ljutile ja dam malo prednosti i računam 27- našalio se Edo.

Potpuno očekivano njegova najveća podrška tokom prvog nastupa na Grandovoj sceni bila je njegova porodica.

– Upoznali smo se u Nemačkoj 1998. godine- otkrila je pevačeva supruga Sanela na šta je on kroz smeh dodao – I onda me je smuvala!

– Da li imaš želju da završiš fakultet?- zanimalo je Bosiljčića.

– Ovo je pitanje od milion dolara! (smeh) Naravno da imam, ali ne znam da li ove godine to dozvoljavaju. Eto, Bog određuje gde ćemo i šta ćemo, a moja sudbina je izgleda da budem pevač- poručio je takmičar.

Nakon upoznavanja i mnogo šale došlo je vreme da se Husarić lati mikrofona te je zapevao numeru Nedeljka Bilkića „Most do moga zavičaja“ i uspeo da fascinira članove žirija.

– Povlačim reč za fakultet, ima vremena– istakao je glumac na šta je Mare kratko dodao:

– Predložio bih da Srebrenik preimenuju u Zlatnik. Svaka čast!


Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović