Login/Registracija

Svi su je obožavali, a onda je nestala sa scene! Nekadašnja NAJSEKSI takmičarka danas slavi 48. rođendan

Pojavljivanje Tatjane Jovanovske u šouu „Nikad nije kasno“ izazvalo je pravu pometnju, a njen glas i stas iz nedelje u nedelju oduševljavali su milionski auditorijum popularnog takmičenja. Pored sjajnog izgleda u petoj deceniji, ovu seksi takmičarku iz Makedonije dodatno je proslavio i montiralni snimak na kom Rada Manojlović i ona navodno flertuju (VIŠE O TOME OVDE), a nakon finala popularnog takmičenja gotovo je nestala sa scene. 


Tri godine nakon takmičenja u popularnom šouu veterana, Tatjanin život promenio se iz korana. Danas živi mirnijim životom, mimo kamera i scene, a pevanjem se bavi isključivo iz hobija. Nekadašnja najseksipilnija takmičarka bavi se trgovinom i u Kumanovu, gde živi, drži butik koji nosi ime njene ćerke Maje.

Šuškalo se da se razvela, ali se pevačica povodom toga nije oglašavala.


Danas o njoj ne znamo mnogo, a na društvenim mrežama objavljuje isključivo fotografije garderobe iz svog butika. 


Nekadašnja najseksi baka, kako su je zvali dok se takmičila, danas je napunila 48 godina, a na njenom Fejsbuk profilu osvanule su čestitke njenih prijatelja i fanova širom sveta. Ekipa portala Grand.Online pridružuje se čestitkama i želi joj da se što pre vrati na muzičku scenu. 


Koji je najjači adut seksi Makedonke pogledajte OVDE! 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić