Login/Registracija

Samohrana majka raspametila žiri izgledom i talentom, pa napravila ŠOU sa Sašom Popovićem; Milica Pavlović van sebe: „Žiko, vadi pare“

Svetlana Bulatović (41) iz Podgorice, samohrana majka i baka, za sebe kaže da je tvrdoglava do iznemoglosti, veoma emotivna, ali pre svega dobar čovek. To je i pokazala u prvom, pa i drugom krugu takmičenja „Nikad nije kasno“ u kom je sebe predstavila u najboljem mogućem svetlu i oduševila žiri.

-Najmanje sam u životu imala, a najviše sam davala i to me je u životu najviše usrećilo – rekla je takmičarka u emisija i otkrila da se pevanjem bavi tek šest godina, dok harmkoniku svira čitav život.

Bilo je spontano na jednoj svirci, kao „Ajde jednu pesmu, ajde drugu“ i tako je krenulo sa pevanjem. Ja sam obična žena, majka troje dece, tačnije četvoro dece, četvrto dete mi je zet. Rano sam postala i baka, Bog me pogledao- ispričala je Svetlana ukratko svoju životnu priču i u drugom krugu pokupila simpatije kako na osnovu iskrenosti, tako i na osnovu talenta i izgleda.

-Moram da ti kažem da izgledaš svetski, holivudski. Možeš da ideš da primiš Oskara – rekao je Žika Jakšić na početku drugog kruga u kom je takmičarka zablistala u svetlucavoj dugoj haljini, a podršku joj je odmah uputio i Frano Lasić.

-Jaka žena, to je definitivno. Biti samohrana majka troje dece nije lako, izdržati sav pritisak i ostati priseban, nasmejan, vedroga duha i sa puno energije to je nešto što treba ceniti. Da li očekujete da će vaš život sada krenuti uzlaznom putanjom? – pitao je Frano, a takmičarka odgovorila da je po prirodi veseljak, da je to održalo na nogama i da se uzda u Boga, pa se nada da će tako biti i u takmičenju.

Za drugi krug Svetlana je pesmom pozdravila sve ljude dobre volje i poželela im dobrodošlicu u Crnu Goru hitom „Leti, leti bijeli golube“ Lepe Lukić, što je Milicu Pavlović odmah raspametilo.

-Gde su pare? Daj pare! Žiko, vadi pare – s osmehom je dobacila Milica, a čim je Svetlana zapevala prvu pesmu, ceo studio je bio na nogama.

-Možete da primiti Oskara, pevate fenomenalno, a imate lepu, crnogorsku energiju. Lepota je gledati vas na ovoj sceni – poručila joj je Milica, a Frano dodao da muzika izvire iz nje i da oni kao publika i žiri to i te kako osećaju.

-Svetla budućnost je pred vama – rekao je popularni glumac.

Žika je dodao da je dostojanstveno predstavila mesto odakle dolazi, potom gledaoce upoznao sa njenom sestrom i ćerkom.

-Moram da kažem da ima četiri sestre i brata, ali nažalost nemamo više roditelje. Nadam se da me oni gledaju negde odozgo i ovaj nastup posvećujem njima – rekla je takmičarka, što je sve u studiju raznežilo.

U revijalnom delu Svetlana je u duetu sa Aleksandrom Sašom Popovićem, nekadašnji učesnikom „Zvezda Granda“, otpevala pesmu „Udri Mujo“ i priredila pravi šou.

Tokom njihovog dueta ceo studio bio je na nogama, a lepa energija koju su doneli uticala je i na žiri i voditeljku.

-Udarate za desetku – konstatovala je Dragana Katić nakon nastupa, a Žika dodao da je hiljadu putao čuo ovu pesmu, ali da je ovako fenomenalnu energiju od Muje (prim.aut. Aleksandar Popović) doživeo tek večeras.

-Mnogo ti dobro Mujo leži, ovo si otpevao fenomenalno – zaključio je Jakšić.

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić