Login/Registracija

SVE PUCALO OD ENERGIJE „Zapalile“ scenu, a evo koja je dobila nadimak džepna Venera (FOTO)

U duelu u trećem krugu „Nikad nije kasno“ učestvovale su Zorica Erić iz Mrčajevaca i Kristina Vinčić iz Beograda. Žika Jakšić je podsetio da je otvorio konkurs za Kristinu za partnera ali će on i dalje trajati jer se ništa nije promenilo na njenom ljubavnom planu.

Zorica se predstavila pesmom „Čuvaj moje srce“ Aleksandre Radović, a čim je pustila glas svi u studiju su bili na nogama. Poznata rokerka donela je ovu pesmu na svoj način ali je moćnim glasom podigla sve na noge.

„Zoko moja Zoko ljubim te u oko. Super, odlično“, rekla je Milica. Sanja je pohvalio Mrčajevce jer je sa Balkanikom imao uspešnu seriju nastupa u jednom etno selu u tom mestu. 

1c6640ce1164302f73bc4c7c02eee8a5d34038c6

„Zbog toga imate neki poen više. Pevali ste fenomenalno i mislim da bi i originalan pevač potvrdio moje mišljenje. Svaka čast“, rekao je Sanja. 

„Obožavam tu rok energiju i tvoju glaščinu“, rekla je Milica. 

„Sjajna kompozicija Sare Milutinović i ja volim kako to Aleksandra Radović peva. Ne volim kad to drugi pevaju jer se retko desi da to urade kako treba. Ovo je bilo baš kako treba“, rekao je Mare. 

Usledio je nastup Kristine Vinčić koja je odabrala hit „Čekala sam čekala“. Sve je pucalo od energije i svi u studiju su đuskali, a posebno Milica Todorović. 

63a8bffda8ef99c5aad50c51690526953dd1e275

„Kiki ti džepna Venera. Tako si sva mala, a toliko energije. Na Tajči me podsećaš. Ja sam se super zabavljala ovde i ne znam da li si videla koliko sam skakala“, rekla je Milica. 

„Hvala ti zato što si me dodatno podstakla ovde. Ti si stvarno sjajna i svima nam prenosiš tu svoju energiju“, rekla je Kiki.  

„Kristina obožava ovu scenu i ova scena obožava Kristinu i ja mogu da kažem vrlo odgovorno da mi je ovo ubedljivo najšarmantniji nastup“, rekao je Mare. 

„Kristina lepo vladate scenom i možda biste mogli da nastupate u kabareu. Svaka čast“, rekao je Sanja. 

Na kraju je sabiranjem glasova odlučeno da u četrvrti krug direktno prolazi Kristina Vinčić. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić