Login/Registracija

SUSRET ANKINOG MUŽA I BRATA NAKON 44 GODINE: „Za mene nema granica“ (VIDEO)

Životnom pričom, kao i moćnim vokalom Anka Pecnik nikoga nije ostavila ravnodušnim. Učešćuu u Žikinom šouu dodala je novo poglavlje koje je usrećilo njenu porodocicu, a posebno supruga koji je nakon više od četiri decenije pronašao svog brata.

– To su dva rođenda brata koji do pre nekoliko meseci nisu znali da imaju jedan drugog. Obojica su rasli u različitim hraniteljskim porodicama. Nismo znali da on ima brata, ali sam osetila da mu je potreban taj neko njegov- objasnila je.

c6f1685b131e269bce36394a9bdf13a566c4f8e5

I Ankina misija počela je i to baš na dan audicije za emisiju „Nikad nije kasno“.

– Bio je to poseban dan, sunčan i lep. Sve je išlo kako treba nekako i ja sam mu samo rekla da idemo u Zvečansku da pitamo da li možemo da dobijemo dokumenta. Sve je išlo svojim tokom i mi smo nekim divnim čudom uspeli da ih dobijemo. Rekla sam da idemo da ga tražimo, međutm on nije verovao jer je prošlo 44 godine. Išli smo od kuće do kuće, raspitivali se i pronašli tu porodicu. Oni su divni ljudi, brinuli su se za Damira do dvanaeste godine, to je brat mog supruga inače…Interesantno je to što kad su nas videli u svom dvorištu pogledali su mog supruga i odmah rekli „Ivane da li si to ti?“-  ispričala je Anka za Grand Online.

3a25c54cb9c3d6988b0cc7565b537293ae9563bb

Iako je Ankin suprug Ivan pduvek imao želju da pronađe svog brata, kako kaže nije imao hrabrosti da se upusti u takvu misiju sve dok Anka nije krenula u akciju i rešila da da sve od sebe kako bi ga usrećila.

– Zamišljao sam trenutak našeg susreta, ali ne može se to opisati..- rekao je Ivan, a njegov brat Damir nastavio je priču.

– Kada su me pozvali moji hranitelji, rekli su mi da moram hitno da dođem. Znao sam da je nešto specijalno. Kada sam u dvorištu ugledao Ivana koji se tresao i plakao..znao sam da je to moj brat. Bio sam hladan u momemntu ali sam tek posle pet dana sve to prihvatio. Jedno veče smo pričali preko kamere i kako sam video njega tako sam video sebe. Rekao sam sebi to je to, ne treba DNK- našalio se Damir koji se sa knedlom u grlu priseća njihovog prvog susreta.

6ed05f53af258728fb7d46b091102672c0257432

Sličnost među njima je neverovatna, a braća se sada trude da nadoknade vreme koje nisu proveli zajedno. Hrabar potez Anke Pecnik naišao je nadivljenje mnogih, ali poslao i važnu poruku- da uvek treba verovati u svoje snove.

– Kao i pre dvadeset i tri godine što sam prešla zaista spakovana u gepeku, on me je stvarno spakovao i odveo u Austriju. To znači da za mene nema granica- zaključila je takmičarka.

Na ovu dirljivu priču niko neće ostati imun, a mnoge će podstaći da nikada ne odustanu, zato pogledajte video u nastavku:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović