Login/Registracija

Studio pretvorili u PODIJUM ZA PLES, podrška takmičara bila NIKAD BOLJA (VIDEO)

Veče puno lepe muzike, smeha i pozitivne energije sinoć je još jednom priredila ekipa emisije “Nikad nije kasno“.

Po prvi put u emisiji popularni ženski sastav “Frajle“ otvorio je emisiju svojom novom pesmom, čiji su zvuci već u prvim minutima razgalili publiku, ali i domaćine Žiku i Draganu.


Kada su se devojke smestile u stolice žirija pored Saše Miloševića Mareta i nekadašnjeg učesnika “Zvezda Granda“ Miloša Brkića, oficijalni deo mogao je da počne.

Prva na scenu izašla je Violeta Kelečević koja je zahvaljujući ovom šouu počela da realizuje svoje snove. Njena intepretacija Zanine pesme “Vlak“ vratila je pojedince u neka lepša vremena, a scensko ponašanje pobralo simpatije mnogih.

– Jako ste simpatični, luckasti i spontani– poručio joj je Brkić i dodao da ga je podsetila na njegovu tetku, što je svakako bio kompliment.


U revijalnom delu, Violeta je glas ukrstila sa bratom u evergrin pesmi “Time of my life“ što je izazvalo opšte oduševljenje kod svih.

Mirnu i nenametljivu energiju, koju su i ovog puta članovi žirija prepoznali u njemu, Zoran Filipović iskazao je u ne tako popularnoj pesmi Predraga Živkovića Tozovca “Sama si“.

– Kao da ste u molitvi ili meditaciji. Nikad nisam čula ovu pesmu a zvuči kao da je vaša. Toliko uživate i nemojte nikad da prestanete da pevate- poručila mu je Nataša iz “Frajli“.


Ništa manje komplimenata nije pobrala ni njegova ćerka Ana, koja je sinoć pokazala da je talenat povukla na tatu- Nikad ne ostavljaj mikrofon kao tata- poručio joj je Mare nakon što ih je slušao u revijalnom delu.

Vrhunac večeri bio je kada su devojke iz “Frajli“ shvatile da su dobile svoje dvojnice iz Bosne! Da, da, dobro ste pročitali. Mirsada Mekić i njene koleginice iz pevačkog ansambla “Srma“ napravile su haos na sceni kada su izvele pesmu “Zbog tebe“ Hanke Paldum, zbog čega su ih “Frajle“ kasnije zamolile da im ponekad budu zamena na koncertima. 


Još vedrine i pozitivne energije u studio je uneo i Slobodan Lukić iz Tivta zbog koga su svi bili na nogama i igrali tvist. Njegova izvedba pesme Elvisa Prislija napravila je na vrsnog plesača čak i Žiku Jakšića, a Sloba je pokazao kakav je šoumen i zabavljač.

– Pola publike nije razumelo pesmu niti engleski ali vi ste preneli tu radost– rekao je Miloš Brkić takmičaru.


Poslednja takmičarka koja se predstavila sinoć u drugom krugu jeste Sonja Koneska čiji je stajling odmah zaintrigirao Žiku.

Dugu crnu haljina sa elementima gotike, Sonja je nosila za potrebe snimanja jednog spota, pa je objasnila Jakšiću da ju je provereno lakše skinuti nego obući.

– Jao šta mi radiš– konstatovao je autor emisije.


Njena umetnička duša i u drugom krugu isplivala je na površinu te je dobila epitet “kraljice scene“.

Nakon sjajnih pet nastupa žiri je ostao na teški mukama da donese odluku koja dva kandidata idu dalje.

Ipak, jednoglasno su rekli da su to Slobodan Lukić i Mirsada Mekić, dok je publika u studiju u treći krug poslala Zorana Filipovića.


Violeta Kelečević i Sonja Koneska, koje se nisu direktno plasirale dalje, nalaze se na našem online glasanju OVDE, a vi ih svojim glasom možete podržati do utorka u ponoć.

Celu emisiju možete ponovo pogledai na našem Jutjub kanalu ili klikom na video ispod:


Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac