Login/Registracija

Stiže prelepa balada Barbare Jakovleske, a tek da vidite na kojoj destinaciji snima spot

Nakon dueta sa Elvirom Ramićem, nekadašnja učesnica šoua “Nikad nije kasno” Barbara Jakovleska rešila je da obraduje publiku još jednom novom pesmom.

Simpatična Makedonka nedavno je boravila u Bihaću gde je u muzičkom studiju Ada Iftića snimila singl koji nosi naziv “Ja sam žena”. Interesantno je da je pevačica snimila pesmu na srpskom I makedonskom jeziku.

Makedonska verzija Barbarinog singla nosiće naziv “Na jug e mojata ljubov”, a za ovu baladu pevačica će uskoro da snimi i spot.

Kako je otkrila za Grand.Online uskoro će se iz Sankt Galena, gde živi, uputiti ka Jadranskom primorju gde će ekranizovati svoj novi singl.

“Nova pesma je zapravo predivna balada koju bi najbolje pratio spot na moru. Zato sam rešila da tokom leta odem u Hrvatsku i na prelepim plažama Jadrana, na pesku i uz zalazak sunca ekranizujem novi singl. Trenutno se sa ekipom dogovaram oko destinacije, ali najverovatnije ćemo snimati u Zadru”, otkrila je pevačica koja će se početkom septembra okušati i na Ohridskom festivalu u Makedoniji.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I.Ankić