Stigla NAGRADA na adresu Željka Samardžića: „ZA LAVA-LAVOVSKA POHVALA“ (FOTO)

Miljenik nežnijeg pola, popularni pevač Željko Samardžić, pre samo nekoliko dana postao je ponosni deka, a danas ima još jedan veliki razlog za slavlje. Pravo u njegove ruke stigla je nagrada, koja je još samo jedna u nizu potvrda da je čovek vanserijskog vokala i vlasnik velikih hitova.

d299d7b6c547b609a619abdb27f349f0ac49fddf

Jutjub je Željku Samardžiću dodelio nagradu za njegov zvanični kanal na ovoj platformi za sto hiljada pratilaca koji su deo njegovog muzičkog sveta. Iako mnoge poznate ličnosti snimaju videe o najrazličitijim temama, pevač na svom kanalu objavljuje isključivo svoje numere, dok njegovi pratioci uživaju u pesmama koje ne znaju za vreme i godine.

– Danas je Jutjub nagrada stigla na moju adres! Krasiće zid studija “Stari Lav”. Veliko hvala svim pratiocima mog zvaničnog Jutjub kanala na podršci svih ovih godina!- napisao je pevač na svom Instagram profilu.

29171baa24ec1a3a34530e766beb9b098625eb03

„Bravo Željko“, „Čestitamo legendo naša“, „Ovo je zaslužena nagrada. Čestitke od srca!“, „Bravo care! Vi ste ovo odavno zaslužili“, „Za lava lavovske pohvale“, „Svaka vaša pesma je kao film“- samo su neki od komplimenata na Samardžićev račun.

POGLEDAJTE I

PRVI UTISCI NOVOPEČENOG DEDE: „NJOJ sam prvo poslao poruku“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović