Login/Registracija

STARI ŠMEKER Optimizmom kupio žiri, Ekstra Nenu razoružao na prvu

U četvrtom krugu „Nikad nije kasno“ predstavio se i Emir Gosto Šora iz Mostara koji je publiku i žiri osvojio svojim optimizmom i životnim mudrostima OVDE. A čim je kročio na scenu Šoro je izjavio da mu je drago što je Žika Jakšić tu i da njemu duguje energiju i vedar duh koju ima u 73-oj godini. 

Uprkos zdravstvenim problemima, Emir je dobio volju za životom i ne planira da se preda dok ne postigne sve svoje ciljeve.

„Žika me moj vratio u život i Bog mu dao zdravlja“, rekao je takmičar, a Jakšić mu se zahvalio i rekao da bi svet bio mnogo bolji kad bi svi ljudi bili kao Emir. 

„Vi ste čista energija, želim vam mnogo dobro zdravlje“, odmah mu je poručila Ekstra Nena i konstatovala da je Žika mnogima promenio život i mnogima dao energije da iz anonimnosti dođu ovde i postanu poznati. 

U takmičenju veterana Emir je rešio da se bori pesmom „Tajna“ Bore Spužića Kvake, što je oduševilo sve u studiju, posebno Mareta koji je rekao da mu je ova numera jedna od omiljenih kafanskih. 

Ono što je posebno dirnulo sve jeste njegov gest da peva i udvara se publici, posebno ženama koje je sve vreme pozdravljao.

„Stari šmeker“, konstatovao je Jakšić, a Ekstra Nena ostala je razoružana, ap je priznala da ju je Emir već na početku „kupio“ svojim manirima i talentom. 

U revijalnom delu sa Emir je odmerio snage sa mladom zvezdom Granda, Mirom ALeksić sa kojom je u duetu otpevao pesmu „Nisi znala da te volim“.

„Prvi put je vidim i ispade odlično. Ja sam prezadovoljan“, poručio je Šora, a zatim nasmejan sišao sa scene. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić