Login/Registracija

Šta je ovo večeras?! Takmičar posle 34 godine u vezi sa prvom ljubavlju a Žika POZDRAVLJA SNAJKU! (FOTO)

Safet Sajo Begović (50) iz Travnika sa prebivalištem u Augsburgu, pokrenuo je lavinu komentara i poruka podrške kada je u prvoj emisiji “Nikad nije kasno“ u kojoj se pojavio ispričao svoju tužnu priču.

Safeta je pre skoro 4 godine supruga napustila i njihove dete odvela za Englesku, a uprkos pokušajima da ih vrati, to se nije dogodilo. Sajo je u trećem krugu takmičenja otvorio dušu i priznao da je vreme da krene dalje, i doživi ljubav, a sa kim i kada, vreme će pokazati.

Danas, sedi u polufinalu jači nego ikad, spreman za put ka finalu- Preselio sam se pre par nedelja u Beograd. I više nisam slobodan. Ponovo sam zaljubljen- priznao je Sajo i dodao da ljubav pobeđuje.

Na pitanje gde su se i kako upoznali, Sajo odgovara- Pre 34 godine. To je moja prva ljubav koju sam upoznao na moru! Pre 6 meseci, čuli smo se preko facebook-a i tada je sve počelo. Ja sam se kod nje i preselio u Beograd- kaže takmičar a Žika je uzviknuo- Bravo za snajku!

“Daleko si sada“ je pesma koju je Sajo otpevao večeras, ali nije posvećena sadašnjoj partnerki.

-Sve mlađe izgledaš. Od prvog nastupa do sad, sve bolje izgledaš, procvetao si- rekao je predsednik žirija Mare, pa dodao –Ali jasno je zašto je Sajo izabrao ovu pesmu “tražim svoju prvu ljubav izgorelu“. Svaka čast za izbor pesme.

-Lep tekst i lepa izvedba. Za ljubav i ovakav nastup nikad nije kasno- rekla je Ivana.

– I za damu i za tebe je sjajna stvar. Ova pesma, svaku reč sam ti verovao, a nikad ovu pesmu nisam čuo. Pevao si iskreno iz srca- prokomentarisao je Aco.

POGLEDAJTE I:

Životna priča Safeta Begovića! Pati za suprugom koja je odvela njihovo dete, na društvenim mrežama dobija poruke podrške: „Jaoj, baš mi je žao! Šteta!“ (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac