Login/Registracija

ŠTA ĆE REĆI SUPRUGA? Žene mu POHITALE U ZAGRLJAJ, ona sve GLEDALA

Ćim je kročio na veliku scenu večeras, Tomislav Filipović Čičak dobio je ovacije ženskog dela publike, koje je šarmirao još kada je pre više od osam meseci nastupio po prvi put.

Baš zbog toga Čičak je dobio titulu najvećeg zavodnika ove sezone koje je izgleda i te kako svestan, a pored toga i pevanja, uvek fascinira i svojim zanimljivim stajlinzima.

– Uvek se obučeš u skladu sa pesmom i nastupom, tako i večeras i već vidim šta nam se sprema– najavio je Jakšić.

Ali pre pesme Žika je predstavio Čičkovu podršku, tačnije suprugu Svjetlanu koja je zbog ove emisije uzela slobodan dan u školi u kojoj predaje.

– Hvala koleginicama koje me menjaju i koje podržavaju Tomu. Svake nedelje me pitaju kad je snimanje i kad on nastupa, svi pomno prate– otkrila je ona.

Tomislav je za večeras, za peti krug, odabrao pesmu od grupe Doors “Love me two times“ uz koju je imao i prikladnu koreografiju a za vreme koje je na scenu istrčalo čitavo Žikino odeljenje.

Takmičara ovo nije poremetilo ni malo, već je sa uživanjem igrao sa damama i još jednom dokazao da je rođen za scenu. Ovo nije zasmetalo čak ni njegovoj supruzi koja je objansila Žiki da je na sceni sve dozvoljeno.

Na kraju nastupa Tomislav je izljubio sve dame i zahvalio im se na podršci, a onda je usledilo i fotografisanje selfija što je posebno oduševilo Tijanu Dapčević.

– Čičak može sve i uvek nas iznenadi. Vratio nas je u sedamdesete, ti ovo odlično radiš i svaki tvoj nastup je priča za sebe. Džim Morison bi baš bio ponosan na tebe- rekla je pevačica na šta je on odgovorio:

– Hvala vam mnogo niko mi ništa lepše nije rekao u životu.


– On je za mene veliko iznenađenje on je čovek koji ne posmatra muziku samo kroz melodiju i tekst već kroz sve ostalo. Želim ti svu sreću- mogao je samo da konstatuje Željko.

– Uplašio sam se malo za njega jer peva čovek “voli me dva puta“ a naših devojaka je bilo 5. Imao si dobru koreografiju, o pevanju da ne pirčam, ti si bio svoj na svom– poručio je Mare.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac