Login/Registracija

ŠTA BI ONO SINOĆ? SPEKTAKL u “Nikad nije kasno“- Pali prvi FINALISTI, AL’ PALE I SUZE (VIDEO)

Još jedna sjajna emisija “Nikad nije kasno“ je iza nas, a slavlje je uveliko počelo jer smo dobili prve finaliste!

Pri odabiru najbolje petorke, predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu u pomoć su uskočili pevačica Elvira Rahić i Aco Pejović, koji su imali nezahvalan i težak zadatak zbog kog su u više navrata želeli da napuste emisiju.

fe3085b3a45c629a9df4fdc4b600daa1b8946804

– Kakav je ovo  spektakl večeras?- pitao je Pejović Žiki već na početku emisije, na šta je dobio odgovor da je to standradno za svako polufinale.

Da je veče bilo prepuno dobrih pevača dokaz je i Željka Jurišić kojoj je pristigao kompliment da dok peva, neodoljivo podseća na Šemsu Suljaković- Ja sam se prepala kako to dobro pevaš dok sam sušala tonsku probu- bio je Elvirin komentar dok je Pejović pomislio da je zaista stigla prava Šemsa- Pitao sam da li mi to imamo i četvrtog člana žirija.

40749cdb356b8c4fd1b3eeb240411b3bafd27a5c

Iako je kandidatima ovo već šesto pojavljivanje na velikoj sceni, čini se da kod nekih trema ne jenjava- Ja sam sve gore a mislila sam da će biti lakše– iskrena je bila Mirjana Bajčić.

Dobro je poznato da se u šou “Nikad nije kasno“ rađaju i prijateljstva i ljubavi, a kako je Žika na početku ove sezone obećao Borki Erceg da će je udati, čini se da je takmičarka sve bliža tome- Još uvek smo u fazi dopisivanja ali doći će u Srbiju čim mu posao dozvoli- ispričala je ona Jakšiću a onda novoj ljubavi posvetila pesmu.

5e2c21d538f4fd32ed7d37de604863d41b3e2c4c

Na samom kraju emisiju takmičar Zlatko Minić uspeo je nešto što je malo kome pošlo za ruku- Rasplakao si me- rekao je Aco Pejović sa suzama u očima nakon što je Kragujevčanin otpevao pesmu “Zamiriši na brazdu“ Marinka Rokvića.

Ko se to od sedmoro polufinalista plasirao u veliko finale zahvaljući glasovima žirija i publike saznajte OVDE, a ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju ili biste je pogledali ponovo, klik na video ispod:

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac