Login/Registracija

SREĆA I TUGA U ISTOM DANU Sestra Merime Njegomir neutešna: „Nedostaje njen zagrljaj“

Nini Pavić, pevačici i sestri Merime Njegomir, nedavno je uručeno priznanje za istaknutog umetnika, koje dodeljuje udrženje SEMUS, a na dan dodele sreća i tuga obuzele su nekadašnju učesnicu šoua „Nikad nije kasno“ jer sa njom nije bila njena Meri. 

Ona je na društvenim mrežama istakla da je zahvalna i ponosna zbog nagrade koju je dobila i da joj je od svih priznanja ova posebna jer je prva od kolega i udruženja umetnika. Ipak, na najvažnijem danu u karijeri nedostala joj je sestra Merima koja je preminula pre 4 meseca i koja joj je bila najveća podrška u životu.  

– Neko ko me je učio prvim koracima na estradi danas prvi put nije bila sa mnom, moja Meri – Merima Njegomir i to je izazvalo tugu i suze. Hvala joj što me je naučila „prvim koracima“, što sam ovakva kakva jesam, cenjena i poštovana od kolega. Ovo je bio dan kad se neopisivo osetio nedostatak njenog zagrljaja, nedostajala mi je da bih bila srećna. Nadam se da je ovo nekako videla, da je osetila ponos i sreću tamo negde i zato ovo, za mene, posebno priznanje posvećujem njoj – objavila je Nina, što je raznežilo njene pratioce na društvenim mrežama. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić