Login/Registracija

„SRAM TE BILO, OTIMAŠ OD NARODA“ Pevača napali da PRIMA PLATU od „Pošta Srbije“

Pevač Željko Samardžić pored toga što je već dugi niz godina na estradnoj sceni i ima blistavu karijeru bez skandala ne krije da se susretao i sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Željko je sada otkrio kako se nosi sa neistinama koje se o njemu pišu i da li ga to pogađa.


– Obično ne odgovaram i ne lajkujem kada je u pitanju neko ko je preminuo, ali kada se pojavi neko novi, neko mlad, čija pesma mi se zaista dopada, ja to obavezno stavim na moj stori bez obzira da li ću ja dobiti za uzvrat bilo kakvu uslugu te vrste, mene to i ne interesuje, osećam se ostvarenim pevačem. Novaku Đokoviću uvek stavim četiri srca, misleći na njega, Jelenu i njihovo dvoje dece, a uvek se pojavi neko ko kaže: „Šta se šlihtaš, hoćeš da te zaprati“, a nema pojma da Novak mene već prati – ispričao je Željko u emisiji „A sad malo mi“ i dodao:

– Na Instagramu je sreća ako te neko povredi na bezobrazan način ti odmah to javiš tamo i oni to obrišu. Meni se desilo, ne znam ko je to provalio da ja primam platu od Pošta Srbije i sad neko kaže: „Otimaš od države“, verovatno ima neki Željko Samardžić i oni su negde to pročitali i kažu: „Sram te bilo, uzimaš od naroda“,a ja nemam veze sa tim, ali ljudi su takvi daju sebi za pravo da vas povrede.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić