SPREMITE SE: Stiže duet takmičarke „Nikad nije kasno“ i POPULARNOG REPERA

Harizmatična Slađana Lacku Spirovski ne gubi vreme nakon takmičenja „Nikad nije kasno“ već celo leto vredno radi na pripremi novih projekata. Naravno, najveću podršku pruža joj sin koji je postao veoma popularan reper za kojim mlađe generacije bukvalno lude.

– Sin je tu, pomaže mi dosta i moram da vam otkrijem da sa njim spremam duet koji će izaći na jesen. S obzirom da je moj sin i producent sve spremamo kod njega u studiju. Spremio je pesmu za sebe i majku, samo da odradi avgustovske nastupe i bacamo se na finalni deo. Veoma mu je gust raspored trenutno pa nema mnogo vremena, što bi se reklo peva od Vardara pa do Triglava, ali svakako da smo oboje izuzetno uzbuđeni- otkrila je Slađana iako je želela da dve detalje vezane za pesmu sačuva u tajnosti i publici priredi pravo iznenađenje.

c58bb27dcf4dd20a63c312a299678fc40135a88a

Tokom takmičenja ekipa Grand portala imala je prilike da upozna Slađinog sina koji je talenat nasledio na mamu, a tom prilikom otkrila je da bi se rado oprobala u popularnom trep žanru i time mnoge zaintigirala u kom fazonu će biti njihova zajednička pesma.

– Ja bih svakako volela da snimimo neku neobičnu pesmu. Ima on jednu pesmu koja se zove „Sangria“ i terao me je da otpevam to  i stvarno nije zvučalo loše. Čak je i njemu bilo zanimljivo kako sam ja to izvela, budući da sam narodnjak- istakla je takmičarka.

9a842e4b857885041ed04f0b9f74da1698069bfe

Podsetimo, Slađana je nedavno otkrila da je snimila  duetsku pesmu sa kolegom Dušanom Joksimovićem Pepsijem, u čijoj pripremi je takođe učestvovao mladi Lacku.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović