Login/Registracija

Spojili ROK I FOLK, studio u TRANSU: “Ovo je bilo OPASNO“

Slobodan Lukić (59) iz Tivta ni večeras nije krio oduševljenje i radost što po treći put ima priliku da prezentuje celom svetu svoj muzički talenat.

Kada je video retrospektivu njegovih nastupa, Zoran Dašić kratko je poručio da je konačno “na tapetu“ jedan pevač po njegovom ukusu.

– Vidim pevaš Džo Kokera, Pola Rodžersa i tako dalje, a ja volim tu muziku i vidm da imaš snažan glas, tako da jedva čekam večeras da te čujem– rekao je muzičar a zatim je Slobodan izveo čuveni hit Erika Kleptona “Tulsa time“.

– Od mene imaš maksimalan broj poena. Bez starca nema udarca. Sve je kako treba da bude, ovaj tip muzike se ovako peva. Trebalo je samo da uzmeš gitaru, bilo bi bolje vizuelno- poručio mu je Daša.

Mare je takođe bio oduševljen Slobodanovim nastupom, po kome se kako kaže videlo da on muziku živi.

– Meni se isto baš dopalo, odlična energija, uživala sam i đuskala- dodala je Aleksandra Mladenović koja je odmah po Žikinom nalogu uzela mikrofon i pridružila se Lukiću na sceni.

Njih dvoje su zatim u duetu izveli pesmu “Treba vremena“ koju u originalu pevaju Ana Bekuta i Keba a koju je maestralno odsvirao orkestar Ace Sofronijevića.

Ceo studio podigli su na noge i pobrali gromoglasne aplauze, a posebno oduševljen bio je Daša.

– Opasno peva Aleksandra- rekao je Zoran.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac