Login/Registracija

SPEKTAKL NA SCENI: Rokeri ukrstili glasove i oduševili žiri!

Ove večeri glasove su ukrstili na velikoj sceni Tomislav Filipović i Slobodan Lukić koji su dali sve od sebe da ostvare svoje snove i približe se finalu.

– Kakav će ovo duel da bude, dva ozbiljna rokera, dragi gledaoci nadam se da uživete u ovoj radničkoj noći, danas je praznik rada, odnosno nerada i mi rado slavimo dan nerada, mi smo zaista vredni, ali danas je nedelja, a kao što i bog kaže, nedeljom odmaramo – počeo je Žika u svom stilu.

Žika je predstavio i podršku koja je došla sa takmičarima, a kako je Tomislav otkrio da je njegov tast veliki fan Novaka Đokovića, Žika se odmah ponudio da mu izađe u susret i priredi lep gest da organizuje da se Tomislavov tast slika sa Novakovim trofejem što je gospodina u studiju oduševilo.

Tomislav se prvi predstavio i zapevao pesmu „Mene ne zanima“ od grupe „Majke“ i ostao dosledan svom muzičkom pravcu, a kao i uvek razgalio je publiku i žiri koji su uživali u njegovoj izvedbi.

– Vi ste kao i uvek posebni, drugačiji i spremni – zaključila je Dragana Katić nakon njegovog energičnog nastupa.

– Meni je ovo fenomenalno, sve ovo što sam čuo do sada – rekao je Saša, a sa njim se složila i Sanja koja je bila oduševljena Tomislavovim scenskim nastupom.

– Ti si 1/2, ti si to što jesi i meni se to jako sviđa – dodao je Mare.

Slobodan Lukić bio je pravi duelista koji je mogao da parira Tomislavu, a on je na veliku scenu izašao sa gitarom i otpevao pesmu „Proud Mary“.

– Apsolutno na visini zadatka – rekao je Mare, a Saša je dodao: – Meni su super i jedan i drugi, nemam dvoumljenja. 

Žiri je prednost dao  Tomislavu, međutim sa njihovim mišljenjem se i publika složila te je on direktno plasirao u peti krug takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić