Login/Registracija

ŠOKANTNA ISPOVEST Lečila se od droge i alkoholizma, pobedila poroke i sad RASPAMETILA sve pevanjem (FOTO)

Na sceni „Nikad nije kasno“ predstavila se Zorica Erić (41) iz Mrčajevaca, a sebe je opisala kao „hevi metalku koja je zatočena u telu narodnjaka“. Ona je u predstavljaju objasnila da su joj poroci bili alkohol i doga ali da je odabrala pravi put i da se opametila. Šarmantna crnka kaže da se izlečila, a sa njom su u emisiju došli i članovi njene porodice brat Dušan i ćerka Ivona. 

fae76fc4211706fa6ba0cc1aed826b1246b98f00

Žika je Zorici čestitao na hrabrosti da javno prizna sa kakvim se problemima suočavala u životu i poručio da je ona pravi primer da nikad nije kasno da postanemo bolji i da poradimo na svojim manama. 

„Ja nemam problem da pričam o tome iako je to deo moje ružne prošlosti. Uspela sam da donesem prave odluke u jednom danu da je tome kraj i da ću početi da se lečim. U tome mi je najviše pomogao suprug koji sa mnom ide na kontrole. Želim samo da kažem da svako ko je u nekom sličnom problemu rešenje postoji i ima nade, a ja sam uvek tu za savet ako nekom treba“, rekla je Zorica. Mare je pitao kako je od hevi metal muzike došla do narodnjaka, a ona je objasnila da folk muziku peva zbog novca. 

Zorica se predstavila numerom „Imam pesmu da vam pevam“ Lepe Brene kojom je podigla sve u studiju na noge, a njeno izvođenje pozdravili su dugim ovacijama. 

„Ovo je bilo najskuplje izvođenje ikada. Svaka ti čast Zorice! Ti pevaš sa neverovatnom lakoćom“, primetila je Tijana Dapčević, a sa time se složio i Frano Lasić. Inače, hrvatski glumac i pevač najavio je uskoro koncert u Beogradu i dao obećanje da će ponovo doći u emisiju „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić