Login/Registracija

Sofra OTKRIO identitet takmičarkinog partnera a onda mu Žika posvetio pesmu! (FOTO)

Poznato je da takmičenje “Nikad nije kasno“ svojim učesnicima donosi mnogo lepih stvari, a dokaz za to su brojna prijateljstva i ljubavi koja se za vreme njega rode.

Dragana Gorunović (41) iz Pančeva , ove godine nažalost, izgubila je oca, ali zato dobila novu ljubav- Od mnogih zainteresovanih koji je preskočio ogradu od tvoje kuće?- pitao je Draganu Žika a ona je odgovorila- Samo onaj kog sam pustila. On je naš kolega, muzičar.

Sofra je međutim otkrio da je u pitanju harmonikaš- Jel vežbate kod kuće- pitao je Žika a zatim su svi počeli da se smeju.

Kako je Dragana naglasila da joj je najvažnije bilo samo da se pojavi, na pitanje kakve ambicije sad ima, ona kaže- Da idem do finala naravno!

Dragana je večeras pevala pesmu “Da budemo noćas zajedno“ od Vesne Zmijanac, koju je inače pisao Bajaga, a Žika je na svoju ruku pesmu i posvetio nekome- Pesma za našeg zeta harmonikaša!

Nakon nastupa Žika je rekao- Vauu, vidi se da ste ti i zet vežbali!

-Prevežbali su jel da Sofro?- pitao je Aco Pejović pa dodao- Baš po mom ukusu!

-Super je bilo, kad Bajaga napiše pesmu- rekla je Ivana Peters.

Mare je imao želju da Draganu čuje u modernijim pesmama- Ti si gajila ovo, ovaj stil, i stvarno ti to leži. Pohvale i za zeta jer se vidi d aimaš više samopouzdanja.

POGLEDAJTE I:

Peva non-stop, tuguje retko, ali je NJEGA uspela da rasplače za samo par minuta! „Ni meni nije bilo lako“ (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac