Login/Registracija

Sofra dao svoj sud o Konstrakti, evo koje mesto joj predviđa na Evroviziji

Kao vrsni i školovani muzičar, Aleksandar Sofronijević dao je svoj sud o ovogodišnjoj srpskoj predstavnici na Evroviziji, Ani Đurić Konstrakti, njenoj pesmi „In corpore sano“ koja je zaludela Evropu, a izneo je i svoja predviđanja o finalu prestižnog festivala. 

– Konstraktina pesma je umetničko delo samo za sebe i ima jednu posebnu notu na koju niko ne može da ostane ravnodušan, zato što pre svega nosi neverovatnu energiju. Suština poruke njene pesme je nešto što je danas jako aktuelno i konstatna tema i zato je ljudima to vrlo blisko- objašnjava Sofronijević za Grand Online i ističe da „In corpore sano“ ima sve kvalitete koji su jednom evrovizijskom hitu potrebni. 

– Ima strašno odlične ideje aranžarske i aranžmanske da bude jednostavna, da se oseti ritam i da se ljudi lako ukače u muziku, što je danas suština novog muzičog trenda u kojem se dosta koristi komjuter. Vrlo je vešto urađena i ima jedan ozbiljan muzički kvalitet na takvom festivalu i verujem da će daleko da dogura, sigurno će biti u prvih pet mesta, a zašto i da ne pobedi?! – kaže Sofra koji ni sam nije ostao ravnodušan na Konstraktinu pojavu, baš kao ni ljubitelji Evrovizije. 

– Vrlo je upečatljiva, svoja i ni sa čim se ne može uporediti. Napravila je odličan izbor pesme i odličan scenski nastup i želim joj mnogo sreće u finalu, a i nakon toga- poručio je muzičar i pozvao sve ljude iz dijaspore da ove subote podrže sprsku predstavnicu na Evroviziji. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić