Login/Registracija

SOFČE ŠOU: Makedonka priznala da je zavela muža, a onda je usledio NIKAD TEŽI DUEL (FOTO)

U duelu u trećem krugu „Nikad nije kasno“ učestvovale su Sofče Džorleva iz Skoplja i Rozika Babić iz Štutgarta. U podršci dami iz Makednoje bili su suprug i drugarica sa kojom se druži 40 godina. Sofče je nasmejala sve kad je za svog muža Mileta rekla kako niti pije alkohol niti je ženskaroš. 

„Ala te nahvali žena“, dodao je Žika, a svi su plakali od smeha. Matić je insistirao da sazna još detalja i rekao kako je on zaveo. 

„Nije on ja sam njega zavela. Četiri godine je mlađi od mene“, rekla je Sofče i nasmejala sve u studiju svojom iskrenošću. U podršci drugoj takmičarki Roziki bio je brat Pero Matić koji se našalio kako će porazgovarati sa njom posle emisije zato što je zaboravila drugo prezime. 

Sofče se predstavila pesmom „Alaj mi je večeras po volji“

„Imam utisak da kad vi zapevate na nekim veseljima da što je plafon da bude pod. Vi okrenete sve naopako. Ja bih jedino zapevao ‘Ja je pito i ona mi reče dođi Mile koje oćeš veče'“, našalio se Dejan Matić. 

„Od kako ste se pojavili i od kako ste počeli da pričate i da pevate kao da smo došli u neki lično vaš šou. Nevrovatna energija i harizma. Uživali smo. Hvala vam“, rekla je Nevena. 

„Jako bi bilo posećeno da se napravi ‘Sofče šou’. To bi mogao da bude kabare jer ima i da se priča i da se peva. Ja bih tako nešto napravio i to bi sigurno bilo sjajno“, rekao je Mare. 

Usledio je nastup Rozike Babić koja se predstavila pesmom „Moj zumbule“ koju u originalu izvodi Nada Mamula. 

„Ovo je zaista težak zadatak ali moj glas ide Sofče kandidatkinji broj jedan“, rekao je Matić. 

„Svaka vam čast. Milsim da ste upravo ono što su velikani muzike kod nas. Na momente ste me podsetili na Snežanu Đurišić. Moj glas ide Roziki“, rekla je Nevena. 

„Meni je teško jer su dva potpuno različita stila ocenjujem. Nije mi za poređenje. Daću glas Sofče“, rekao je Mare. Sofronijević je glas dao Roziki, ali je publika presudila u korist Sofče Džorleve koja je prošla direktno u četvrti krug. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić