Login/Registracija

SMIRIO SE Žika Jakšić potvrdio najlepše vesti: „TO TRAJE već DUŽE VREME“

U poslednje vreme ljubavni život Žike Jakšića glavna je tema u svim medijima. Njegova veza sa poznatom beogradskom advokaticom danima puni novinske stupce, a sad je poznati producent i omiljeno TV lice potvrdio navode i progovorio o novoj ljubavi. 

On je istakao da je u životu svakog čoveka uspeh veoma poželjan, ali da je najvažnije pronaći balans,biti emotivno ispunjen i srećan, u šta se i sam uverio. 

– Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako menaš tu vrstu emotivne podrške, nemaš zatvoren emotivni krug, nisi stabilan i nemaš tu vrstu emotivne podrške, nikakav novac i uspeh ne važe, jer u suštini onda nisi izbalansiran kao osoba – istakao je Žika i objasnio koliko je emotivni balans bitan.

 U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi, da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi vratili taj unutrašanji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo neizbalansirani – dodao je. 

Da je na sopstvenoj koži osetio emotivnu neravnotežu priznao je i sam u emisiji „Nikad nije kasno“, a u znak novog ljubavnog balansa ove nedelje poneo je crveni sako. 

– Ja sam se izbalansirao i ovaj crveni sako je simbol ljubavi. Ja sam i tu promaju koju sam imao u tom krugu zatvorio, tu rupu sam zatvorio, pa mi više promaja ne duva ni po srcu, ni po glavi. I sad lepo pričam, smiren sam i to traje već neko duže vreme, čak sam i piće batalio, ima jedno sedam, osam meseci – pohvalio se u svom stilu i nastavio:

– Da bi to uradili potrebno je da čovek bude izbalansiran jer oni koji nisu, tu emotivnu rupu popunjavaju tako što liču alkohol za astalom. To govorim o onima što preteruju, oni nisu emotivno izbalansirani.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić