Login/Registracija

ŠMEKERSKI POTEZ: Slobinu suprugu sačekao LUKSUZNI POKLON ispred kuće (FOTO)

Da je pravi džentlmen Sloba Radanović pokazao je mnogo puta, a danas je rešio da svoju izabranicu Jelenu obraduje poklonom. I to ne običnim, već luksuznim autobomobilom marke Mercedes.


Bez ikakvog posebno povoda, potpuno šmekereski iznenadio je svoju suprugu čime se ona odmah pohvalila na društvenim mrežama.

– Registrovan, dovezen šleperom pred našu kuću. Samo da sednem i vozim. Nema „dođi sutra“ – napisala je uz fotografiju novih ključeva besne mašine.


Tu nije bio kraj iznenađenju i Slobinoj kreativnosti već je pevač spremio specijalne tablice sa njenim inicijalima „RJ“ budući da od februara ove godine atraktivna brineta nosi njegovo prezime.

– Sloba izabrao slova- pohvalila se Jelena.


Podsetimo, Sloba i Jelena izgovorili su sudbonosno „da“ za Dan zaljubljenih daleko od očiju javnosti. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u manastiru Dubnica, nakon čega su slavlje nastavili u jednom etno selu.

– Super smo. Jedno drugom smo poželeli sve najlepše – rekao je Sloba odmah nakon venčanja, dok mlada od uzbuđenja i sreće tom prilikom nije mnogo otkrila, već samo dodala -Srećna sam!

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović