Login/Registracija

Slavlje u porodici Tomašević Bosiljčić (FOTO)

Pevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić danas slave devetu godišnjicu braka. Poznati par nije se oglašao zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, ali se pevačica zahvalila svima koji su im čestitkama ulepšali njihov dan i podržali ljubav. 

Inače, ovaj par deset godina je zajedno, od toga 9 u zvaničnom braku u kom su dobili ćerkicu Ninu. 

Pevačica je jednom prilikom otkrila kako ju je Ivan zaprosio. 

,,Ivan je mene tako iznenadio da to nije bilo normalno. Ja sam mu rekla da ne moramo da se verimo, pošto sam već pristala, pitao me je. Nećemo veridbu, ni neke običaje, idemo odmah na svadbu. Šetali smo Londonom, otišli u neki park, tamo su svi sedeli na travi i mi smo legli na travu, ja gledam u neke oblake koji se premeštaju i kažem: „Bože, kako mi je lepo, baš sam srećna“. U tom trenutku on ustaje, klekne i izvadi prsten, ja nisam mogla da verujem, ja pristanem, i krenem da plačem i opet padnem na tu sentimentalnost“. Međutim, najzanimljiviji detalj jeste situacija koja je usledila nakon toga.

,,U tom trenutku prolazi grupa Kineza sa onim zastavicama, vide tu scenu i očigledno shvate šta se desilo i kreće aplauz i kaže Ivan: „Nama aplauzi ne ginu“. On je danima nosio prsten i čekao trenutak da to uradi“ , otkrila je Jelena.

Foto: T.B.