Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU POBEDNIKA: „Rekla je DA“

Ćerka nekadašnjeg pobednika „Nikad nije kasno“ Nevresa Hadžića, Grandova pevačica Elma Hadžić sa radošću je podelila vesti da je zaprošena. 

Naizgled jedno obično veče pretvorilo se u noć za pamćenje! 


Crveni tepih, posute latice od ruža, crveni baloni u obliku srca sa zlatnim detaljima i dobro poznato pitanje bili su samo deo iznenađenje koje je Elmin verenik uz pomoć prijatelja priredio.

„Da li želiš da se udaš za mene?“ pisalo je začtnim slovima na velikom panou, a potom je kako tradicija nalaže budući mladoženja kleknuo.

Od šoka su pevačici krenule da drhte ruke, a pala je i po koja suza radosnica te su usledili zagrljaji i aplauz prisutnih.

Elma je izgovorila čuveno „da“ uz numeru „Prođi sa mnom ispod duge“ Šemse Suljaković koja je sve vreme pratila ovaj čaroban trenutak ih je iznenadio savršen pogle ka nebu z vatreomet koji je trajao nekoliko minuta.

– Veliko, najveće DA! Hvala svim našim prijateljima koji su se potrudili da ovaj poseban dan izgleda savršeno. Svima želim istu meru sreće- poručila je nakon što su se malo slegli utisci,a  potom se pohvalila predivnim dijamantom koji je zasijao na njenoj ruci.

U videu ispod pogledajte kako je izgledala veridba:

……

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović