Login/Registracija

Slađa Alegro otkrila ŠTA JOJ NAJTEŽE PADA kao majci:“ Dugo sam to odlagala“ (VIDEO)

Slađa Alegro jedna je od retkih koje se mogu pohvaliti da su izgradile uspešnu karijeru daleko od skandala, i važi za jednu od najtraženijih pevačica u regionu.


Svako ko je makar jednom bio na njenom nastupu, poželeo je da dođe opet, a nas je zanimalo u čemu je tajna.

– Ja gledam da udovoljim publici, ali ne po svaku cenu. Pratim neki svoj ritam i na svirkama volimo da upakujemo na nešto što privatno volimo da slušamo. Ja napravim neki miks zaređam balade pa kombinujem sa nečim i lepo je čuti da se nekome sviđa to što radiš– ispričala je za naš portal.


Pored posla, sva njena pažnja usmerena je na njenu ćerkicu koja je nedavno zakoračila u novu etapu života.

– Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima– rekla je za GrandOnline.


Priznaje da joj odlazak njene mezimice u vrtić nije lako pao, ali da se polako navikava na sve što je, kao majku, u budućnosti čeka.

– Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, emni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće-obajsnila je Slađa.


Pevačica je otkrila i na koga Mila više liči kada je karakter u pitanju.

– Povukla je na majku blesavu crtu, ali pomešana je. Odgovorna je, bilo joj je jasno sve kada je krenula u vrtić, ona ne plače zna da ćemo doći po nju, nema tu puno priče– tvrdi ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić