Login/Registracija

SJAJNE I ORIGINALNE: Lidija oduševila žiri, a za Olgicu mala kritika od Sofre

Dve maestralne takmičarke Lidija Domazet i Olgice Velkova ukrstile su mikrofone u poslednjoj emisiji trećeg kruga šoua „Nikad nije kasno“. Prva kandidatknjia iznenadila je žiri odabirom pesme jer je reč o muškoj numeri „Stranac u noći“ Masima Savića.

TAKMIČARKA KOJA RUŠI PREDRASUDE: Nećete verovati kad čujete koliko pirsinga ima, ali i kad je uradila prvu tetovažu (VIDEO)

„Lidija ima totalno svoj fazon. Jedna međ hiljadu, što se kaže. Jedva čekam da čujem i Olgicu. Ove dve dame divno pevaju i izbor pesama im je odličan“, prokomentarisao je Saša Milošević Mare.

Druga takmičarka predstavila se pesmom „Ne bih ja bila ja“ od Lepe Brene, a nakon njenog nastupa usledila je manja kritika harmonikaša i vođe orkestra Aleksandra Sofronijevića.

I TO SE DEŠAVA: Zašto je doktorka ČAROBNOG glasa morala da zapeva pred pacijentima? (VIDEO)

„Kada sam prvi put čuo Olgicu, ja sam se oduševio. Nisam verovao da neko tako može da peva. Ne mogu da verujem da kako je odmicalo takmičenje, Lidija je sve više imala tremu. Umesto da se opusti i uživa sa nama u muzici, nju je trema savladala. Mislim da ta trema mora da se popravi i nadam se da će ostati sa nama u takmičenju“, rekao je Sofra.

Na kraju duela kao pobednik izašla je Lidija, koja je povela sa 4:1.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić