Login/Registracija

SINAN, LUKAS, DŽENAN… Top 5 najslušanijih LIVE nastupa u emisiji (VIDEO)

Kroz šest sezona šoua „Nikad nije kasno“ prodefilovalo je nekoliko stotina kandidata, kao i članova žirija koji od početka takmičenja čine eminentni stručnjaci iz oblasti muzike, glume, filma i televizije. 


Često se na samu inicijativu autora popularnog šoua Žike Jakšića i sami članovi žirija late mikrofona u emisiji i besprekornim live izvođenjem sa orkestrom Ace Sofronijevića raspamete i gledaoce i publiku u studiju. 

Zato smo za vas izdvojili one najbolje, najgledanije i najslušanije nastupe žirija iz emisije „Nikad nije kasno“.


Na prvom mestu našao se Sinan Sakić koji je svojevremeno sa pesmom „Ej, otkad sam se rodio“ bukvalno „zapalio“ ceo studio. Ovaj snimak beleži preko 10 miliona pregleda na zvaničnom Jutjub kanalu emisije i godinama drži rekord kao najgledanije live izvođenje iz popularnog serijala.

Aca Lukas našao se na drugom mestu naše liste i to sa miksom pesama „Još i danas teku suze“ i „Dobro veče, izgubljena nado“.

Njegov snimak beleži više od pet miliona pregleda i skoro hiljadu komentara publike koja je ovaj nastup ocenila kao jedan od njegovih najboljih do sad.

https://youtube.com/watch?v=QoryZRr4fjc

Na trećem mestu našao se i live nastup Tanje Savić. Ona je u emisiji prvi put uživo izvela svoje pesme „Zlatnik“ i „Poludela“, a tokom nastupa publika u studiju je horski pevala sa nekadašnjom zvezdom „Granda“.

Jedan od najemotivnijih nastupa ikada u takmičenju imao je Dejan Petrović sa svojim „Big bendom“. Oni su na maestralan način, uživo izveli pesmu „Čaršija“ koja je čak i samog autora takmičenja tada dovela do suza. 

Na petom mestu najgledanijih live nastupa našao se Dženan Lončarević. On je u emisiji otpevao hit Rođe Raičevića „A ja imam tebe“, kao i pesmu „Daire“ grupe „Smak“, što je naišlo na odlične reakcije publike,te broji skoro 3 miliona pregleda na popularnoj platformi.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić