Sima Simić dobio pesmu na poklon, a razlog je PRELEP

Od prvog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“ srpski Keni Rodžers, kako su Simu Simića iz Kovina nazvali tokom takmičenja, probudio je veliku pažnju javnosti. Iako nije ušao u top 12 najboljih, u finalnoj noći je nagrađen za internacionalnu promociju emisije, kao i doprinos pop muzici, a nakon završetka takmičenja je nastavio da čarobnim glasom i neverovatnom energijom osvaja publiku. 

Nastupao je širom Evrope sa velikim svetskim zvezdama i strpljivo čekao pravi momenat da konačno svoje fanove obraduje i autoskim projektom. I taj trenutak je konačno došao. 

5992e65500cf5282acfcb549bcf0287152601a37

Pevač je nedavno snimio svoj prvi singl za „Grand produkciju“, a glavni „krivac“ za to je njegov prijatelj i saborac iz takmičenja Vladimir Vještić koji mu je i napisao pesmu „Život od uspomena“. 

– Vladimir i ja smo prijatelji i dugogodišnji saradnici i bio mi je velika podrška tokom takmičenja, baš kao i ja njemu. Iz divnog poznanstva i prijateljstva je i nastala pesma, samo je došao kod mene i rekao ‘Prijatelju, ovo je napisano za tebe’. Tako da nisam mogao da ne prihvatim pesmu koja je tako lična, što je na kraju i obuhvaćeno u numeri posebnom kombinacijom stilova – kaže Sima za Grand Online i otkriva da je na njegovom novom singlu radio i Aleksandar Sofronijević. 

– Sofra mi je svirao harmoniku. Trebalo bi sledeće nedelje da dođem u studio i da snimio deo spota sa njim, dok ću ostatak snimiti u Beču – rekao je pevač. 

3fff3a7e4be40ef8ae565d5154dc03816d82a345

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić