Login/Registracija

„SAZNALA SAM DA JE IŠLA U NARGILA BAR“ Goca Tržan o vaspitanju ćerke!

Pevačica Goca Tržan ponosna je na svoju ćerku Lenu, ali je otvoreno govorila i o pojedinim problemima sa kojima se suočila kada je reč o vaspitanju naslednice.

– Lena je vrlo zrela i otresita, pa ume to da ‘ishendluje’. Naravno da smo mnogo puta pričale, pokušavala sam da joj objasnim da neke stvari apsolutno nemaju veze s njom. Imala je profil sa dvadeset hiljada pratilaca i obrisala ga je, ne zanima je to. Ima drugarice, izlazi u školsko dvorište, a ne okolo. Par puta je otišla u nargila bar, pa sam ja to saznala, pa se pravdala kako su svi išli – ispričala je pevačica.

– Rekla sam joj da ako svi skaču sa mosta ne treba i ona da ih sledi. Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju. Lena još nije svesna da poznajem puno ljudi u ovom gradu, da teško može da se sakrije, što za nju može biti loše ali će zapravo shvatiti da je to za nju veoma dobro jer će sutra biti zaštićena – rekla je Goca Tržan jednom prilikom za medije.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić