Login/Registracija

Saša Milošević Mare otkrio koja takmičarka je ostavila najveći utisak na njega: „Pokazala je kako treba da se živi“

SASA MILOSEVIC MARE I JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 5 ok

Godinama unazad Saša Milošević Mare krasi žirijsku stolicu najemotivnijeg šoua u regionu „Nikad nije kasno“.

Takmičari gotovo da ne mogu da zamisle šou bez podrške i saveta predsednika žirija, a Mare je otkrio kako to izgleda iz njegovog ugla.

-Našaliću se malo, u serjalu „Nikad nije kasno“ često vidimo šta je neko mogao da uradi. Ali sama Žikina ideja je super i mnogi su dokazali da itekako mogu i u zrelijim godinama da naprave pomak u svojim karijerama i obogate scenu. Dosta ima primera, a nadam se da će ih biti sve više- istakao je Milošević.

SASA MILOSEVIC NNK SNIMANJE 28102022 FOTO MUNJA 4 ok 1

I ne samo da Mare ima veliku ulogu u životu i karijeri talentovanih veterana, već i oni ostavljaju veliki utisak na kompozitora i aranžera.

-Kada me je Dobrila Čabrić pozvala i rekla mi da pročitam rukopis njene nove knjige ja sam ceo taj verovali ili ne bio pod utiskom. To je bila pozitivna paraliza u smislu kako život zapravo treba da se živi. Ta njena volja za životom, vitalnost i energija koju ima, zaista deluje na normalan svet i definitivno objašnjava život. Kako bi klinci danas rekli, zaista mi je objasnila život jer nekada i ja sebe, kao i svi mi bez obzira na životnu dob, hvatam u nekom ozbiljnom umoru, u posvrnuću. Čovek se prosto u životu često pita da li je pogrešio i promašio, a ona je svojim primerom pokazala da u životu samo treba pozitivno razmišljati – ispričao je Mare jednom prilikom.

f2dec0daed26f6308edaba54f15d55633b2ad98b

Da je šou „Nikad nije kasno“ zaista poseban potvrdio je i Mare objašnjavajući da se od samog početka svi koji rade na projektu trude da promovišu vrednosti koje danas definitivno manjkaju.

-Postoji jedna opšta empatja i ljubav prema ljudima i što krasi sve nas koje tamo sedimo, a to je naša ljubav prema različitostima koje nam takmičari donose sa sobom. Možda to nije najsavršeniji scenario i najbogatija scena, ali bitno je da ne plenimo prostotom već nekim drugim stvarima- objasnio je premijer svojevremeno.

cf9753baf28b8d97efe59a929db7837365ac9bd1

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović