Login/Registracija

Saša Matić sebi ne može da oprosti jednu stvar: „SAM BIH SEBE IŠAMARAO!“

Saša Matić sa razlogom važi za jednu od najvećih zvezda širom regiona. Svaki početak je težak, posebno kada je neko perfekcionista poput Matića koji je sa samo 21. godinu zapevao pred punom Halom Pionir davne 1999. godine.

– Tada sam imao toliku tremu, imam negde taj snimak, sam bih sebe išamarao! (smeh) Samo zato što sam tada pustio da me trema bukvalno pojede. Pevao sam Harisovu pesmu „Sećaš li se one noći“. Jednostavno sam perfekcionista i ne volim kada se takve stvari događaju jer kod mene uvek može bolje. Uvek hoću korak napred i uvek može bolje. Ali zaista ta Hala Pionir je bila moja odskočna daska, tada su me ljudi nekako upoznali- prisetio se Matić.


Još jedan datum urezan je u Matićevom srcu! Naime, pevač nikada neće zaboraviti dvadeseti maj 1997. godine i momenat kada je zapevao sa tada već velikom zvezdom Anom Bekutom.

– Bio sam Anin gost, zapevao sam u emisiji mog dragog prijatelja Zorana Pejića Peje koji je tada vodio program. Zapavo ovo su dva dogašaja koja su mene dobro lansirala i dala mi vetar u leđa da budem danas ovo što jesam- priznao je pevač u emisiji „Iz profila“, dok se veliki broj publike koja ga i danas prati u stopu sa osmehom seća njegovi prvih muzičkh koraka, a nema onoga ko tada nije znao ko je Saša Matić.


Iako su njegove pesme sve hit do hit, Saša i danas vrlo pažljivo bira pesme, a publici ipak nije ostvario dugoočekivanu želju da sa bratom Dejanom Matićem koji je takođe vrsni muzičar snimi duet.

– Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svežije- priznao je za Grand Online.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović