Saša Matić o porodici: „SUPRUGA I JA RADIMO NA TOME DA ĆERKE NAUČIMO PRAVIM VREDNOSTIMA“

Pevač Saša Matić sa suprugom Anđelom u skladnom je braku već skoro dve decenije I sa njom ima dve ćerke Aleksandru i Taru, a kako kaže porodica mu je nešto najvažnije u životu.

– Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek – iskren je Saša i usput otkriva kako izgleda biti jedini muškarac u kući:

09d27321206023bda71a57aa2ea7531f45ebaef2

– Teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama… Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Eto tako.

Pevač kaže da će svoje ćerke podržati u svemu, pa čak i ako se odluče da se bave istom profesijom kao i on.

– Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu ja ću ih podržati i sigurno biti najjači vetar u leđa – kaže Sale te dodaje da je uloga „lošeg policajca“ u njegovom domu ipak pripala suprugi:

f1deb1b3a906fc579efc034090bb999a066bfa9a

– Pre svega sam otac svojim devojčicama, pa tek onda prijatelj. Supruga i ja vredno radimo na tome da ih naučimo pravim vrednostima i pokažemo šta jeste, a šta nikako nije u redu. One su stvarno dobre devojčice i ne govorim to što su moje, ali su stvarno mnogo pametne. Uglavnom one beže meni kad im nešto nije po volji, ali nemojte to otkriti pred mojom suprugom – kroz osmeh poručuje za Blic.

PROČITAJTE I:

Saša Matić priredio SPEKTAKL: Zapalio masu, publika uglas pevala! (VIDEO)

PUBLIKA JEDVA DOČEKALA: Evo kakvu žurku je napravio Saša Matić! (VIDEO)

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić