Login/Registracija

Sanja Vučić zamenila Rozgu i POKIDALA! “Bilo mi je zadovoljstvo“ (VIDEO)

Pevač Saša Matić nedavno je objavio svoj novi album, na kome se našla i fenomenalna duetska pesma “Ti i ja“ u kojoj je Saša glas ukrstio sa njavećom hrvstakom pop zvezdom Jelenom Rozgom.


Publiku je ova numera kupila već na prvo slušanje a najčešći komentar bio je da je do ovog dueta trebalo da dođe mnogo ranije.

I mada kažu da su visine koje Rozga može da otpeva gotovo nedostižne, tu tvrdnju pobila je pevačica Sanja Vučić, članica grupe “Hurricane“.

Sanja je zajedno sa Sašom na sceni emisije “Nikad nije kasno“ otpevala ovu pesmu i dobila gromoglasan aplauz, ne samo zbog glasa već i emocije koju su oboje pokazali.

– Lepo je bilo čuti i videti kako baš vas dvoje pevate ovu pesmu. Saša inače u originalu ovo peva sa Rozgom ali gledajući vas ovako na sceni palo mi je nešto na pamet- rekao je Žika pa prešao na stvar.

– Ozbiljno bi trebalo da popričate da u nekoj bližoj budućnosti vas dvoje snimite duetsku pesmu– poručio je voditelj na šta su pevači odgovorili jednoglasno da bi im bilo zadovoljstvo.

Kako je to zvučalo, pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac