Login/Registracija

SAD JE SVE JASNO: Sofra i Sanja presrećni, više ne žele da kriju

Skoro godinu dana najpoželjniji neženja i harmonikaš Aleksandar Sofronijević krio je da je u ljubavi sa lepom voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Ipak, kažu da sreću ne treba skrivati, pa je tako i ovaj par nedavno rešio da obelodani svoju vezu.

Tim povodom, naši dragi golupčići gostovali su prvi put zajedno u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, gde su govorili o ljubavi koja im se iznenada desila. 

Zaljubljeni i vidno raspoloženi, ušetali su u Grandov studio, a sve su reznežili prvim poljupcem pred kamerama o čemu više možete pročitati OVDE.

Iako su oboje javne ličnosti, uspešni u svojim karijerama, nisu od onih koji žele da svoju vezu popularizuju, te ne praktikuju zajednička gostovanja, ali ovog puta su imali poseban razlog.

-Ispoštovali smo našu firmu i poziv da dođemo u emisiju, ovo je pre svega kolegijalnost– iskrena je bila Sanja.

Ovog leta u medijima ih je bilo više nego ikad, a sada su otkrili i da li to utiče na njihov odnos.

– Nama je i dalje slatko kao i prvog dana, uživamo i imamo taj svoj mir. Normalno je da nas ljudi i novinari znaju, da uživamo, da smo srećni. Mi ništa ne krijemo, samo nismo par koji pravi skandale, da ja sad pravim probleme, da ona nešto juri- rekao je Sofra a Sanja ga je prekinula.

– Zašto bi ti pravio probleme, a ja da jurim?!- našalila se ona.

……

POGLEDAJTE I 

“Ti si moje malo mače“ Sofra devojci za rođendan posvetio NAJEMOTIVNIJE STIHOVE (FOTO)

„Nemam šta da krijem“ Sofra OTKRIO DETALJE o zajedničkom životu sa Sanjom, a evo i kad će SVADBA (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić